




|
||
| BAHÇELİ EVLERDE DEPREM ŞEHİDİNE VEDA | ||
| Çalıştığı BOTAŞ tarafından eğitim için Adıyaman'da kaldığı otelin enkazında kalan 33 yaşındaki İsmail Elturan'ın hayatını kaybettiği belirlendi. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 10 ilde faciaya neden olan depremde Adıyaman isias otelde bulunan Bahçelievler sakinlerinden İsmail ELTURAN'ın bugün (11/02/2023) Bahçeli evler caminde kılınacak cenaze namazı sonrasında ebediyete uğurlanacağı bildirildi.(HB54/İBRAHİM GÜNAY) | ||
| Haberi | ||
![]() |
||
10 ili etkileyen Kahramanmaraş depremi sonrasında acı haberler peş peşe geldi. Toplamda 12 bin 141 binanın çöktüğü ya da hasar aldığı depremde ölü sayısı artmaya devam ediyor. AFAD'dan yapılan açıklamada "SAKOM’dan alınan son bilgilere göre Kahramanmaraş, Gaziantep, Şanlıurfa, Diyarbakır, Adana, Adıyaman, Osmaniye, Hatay, Kilis, Malatya ve Elazığ illerinde toplam 20.665 vatandaşımız hayatını kaybetmiştir" denildi. AFAD yaralı sayısının 80 bin 88'e yükseldiğini duyurdu. BOTAŞ tarafından eğitim nedeniyle Adıyaman'a gönderilen İsmail Elturan'dan ne yazıkki acı haber geldi. Grand İsiad Otel'den Elturan'ın cansız bedeni göcük altından çıkartıldı. Sakaryalı İsmail Elturan 33 yaşında evli ve bir çocuk babasıydı. Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 10 ilde faciaya neden olan depremde Adıyaman isias otelde bulunan Bahçeli evler sakinlerinden olan İsmail ELTURAN'ın bugün (11/02/2023) Bahçeli evler caminde kılınacak cenaze namazı sonrasında ebediyete uğurlanacağı bildirildi.
|
||
|
||
| Etiketler: BAHÇELİ, EVLERDE, DEPREM, ŞEHİDİNE, VEDA, |
|
Bu modül kullanıcı tarafından yönetilir, ister kod girilir ister iframe ile içerik çekilir. Toplamda kullanıcı 5 modül ekleme hakkına sahiptir, bu modül dahil tüm sağdaki modüller manuel olarak sıralanabilir.








